Melyik procit vennétek hosszútávra, játékokhoz (full hd)? Fx 8320 vagy i5 3350p?
Melyik lenne jobb ~4-5 év múlva? Miért?
Eddig az amd mellett vagyok, mert 8 magos (pár év múlva gondolom már a játékok is kifogják tudni használni) és tuningolható is, viszont drágább is, mert komolyabb lapot, erősebb tápot és jobb hűtőt vennék hozzá, mint az i5-höz a tuning miatt.
Mindkettő mellé 7950 menne.
Ti melyiket választanátok?
IGP felesleges 7950 mellé, az fx 41k lenne az i5 pedig 43-44k, de mivel az fx-hez jobb lap, táp és hűtő kell a tuning miatt ezért az fx lenne a drágább.
A kettő közül melyik az erősebb?
Általánosan szerintem az intel a jobb, de bizonyos programokban az FX sokkal jobban teljesít. Ha játékra kell, akkor az i5-öt ajánlom, mert a legtöbb játék még most se használ ki 4 magnál többet, ha meg kijön egy olyan játék ami 8 magra van írva, akkor is kb. ugyanolyan lesz mindkettővel.
Szóval: Szerintem vedd az i5-öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!