Milyen FEJhallgatót vegyek?
Fejhallgató vásárlás előtt állok és nagyon szeretnék venni. 20-25k van rá milyet ajánlanátok? Én amit kinéztem azok ezek lennének.5.1 vagy 7.1 et szeretnék mikrofonosat.
Roccat Kave (Szidják)
SteelSeries Siberia v2 (Kinézete annyira nem tetszik)
Razer Charcharias (Stereo)
E-3LUE Mazer Blue Light Gaming Headsets (Stereo)
Nekem Roccat Kave-m van.Nincs vele bajom, menő meg minden, DE ez a fejhalgatós 5.1-7.1 ló*aszt se ér.Ismételen ló*faszt se.Próbáltam már SteelSeries-t is, ugyan olyan mint a többi.Bátyámnak sztereója van, és mikor felvettem azt, semmi külömbséget nem hallottam.Szerintem NEM érik meg ezek a fülesek ezt a pénzt.Én is emgbántam hogy ilyen drágáér vettem fejhalgatót full feleslegesen, miközben sokkal értelemsebb dolgokra is költhettem volna.
Ha nagyon kell az az 5.1-7.1 akkor csak igazi nagy rendszerben érdemes gondolkozni véleményem szerint.
2. válaszoló, Te viszed a mai nap a prímet. Itt a fél iroda a hozzászólásodon röhög. :D
Kérdező, én a helyedben AKG-t vennék. De ha mindenképpen ezek közül akarsz, akkor a Roccat Kave-t venném.
tess itt egy nagyon jó sennheiser , ez az a márka amivel nem foghatsz melé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!