Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pc-t szeretnék venni játékra...

Pc-t szeretnék venni játékra mit javasoltok?

Figyelt kérdés
250e Ft van rá és egy brutál erős gép kellene ,monitorom van fullhd-s , kelene hozzá ssd is ,és windows 8 64bit lenne az op rendszer.

2013. márc. 26. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Gratulálok...."

most meg mi bajod van?

2013. márc. 26. 19:17
 12/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#11 "ha még meg is kérdezed is akkor szerinted nem mindegy?"

persze hogy jó az SSD de játékban nincs haszna igy ha amiatt venné kérdező szerintem értelmetlen

főleg azt nem értem hogy 5400rmp s lemezekkel is 1 mp alatt betölt bármilyen program

nem tudom SSD mit tud ezen még fokozni

mert az hogy munkafolyamatoknál jól jöhet az egy dolog

ha rengeteg kis fájl vagy nagyon nagy méretű fájlokat kell gyorsan beolvasni vagy kiírni de hát ez ritka eset egy átlagfelhasználónál...

mellesleg ha kapni WD veloci raptor (10000rmp) t akkor talán azt vennék inkább SSD árából hisz az mégiscsak 250/500GB os ha kicsit lassabb is (hisz egy kicsi és olcsó SSD nem az extrém gyorsaságáról híres)

2013. márc. 26. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem is játékoknál van haszna az SSD-nek, hanem az alap géphasználatnál. Nem gondolkodik, nem tököl, nem akad meg ha esetleg több programot nyitsz meg egyszerre, többet dob a sebesség érzeten mint bármi más.

És még a leggyengébb SSD-k is bőven verik a WD Velociraptort is.

2013. márc. 26. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!