Ez a fajta hűtő hányfokosra hűti le a Procimat? Lejebb az info.
Ha a jelenleg Gyári hűtő van a gépembe és ha fut egy két könnyű program akkor átlagosan 55C fokos.
Akkor ezzel a hűtővel hány fokosra hűti le?
Ha 1-2 könnyű program fut és 55 fokos akkor vagy a hűtőpasztával van gond vagy egyszerűen csak ki kell porolni.
Persze nem írtad sem a proci típusát és nem mindegy mennyire szellős a házad.Nekem játék közben sem melegszik ennyire pedig egy fx6200-ast hűt a Hyper TX3 EVO.
Gratulálok segítőkész válaszolók!
Pár dolgot elírt, és a válasz helyett máris fikázni kell, a hsz-eket akár spam-nak is tekinthetjük. Még szerencse, hogy ti soha nem írtok el semmit.
Kérdezőnek meg:
Egyrészt tudni kéne a processzor típusát, másrészt érdekelne mi az a "könnyű program". Ez a hűtő már elég jó darab az árkategóriában, de ha alapon ilyen meleg a gép, akkor valószínűleg rossz a pasztázás, vagy rosszul van fent a hűtő. Amennyiben ezt megrendeled ügyelj arra, hogy ezt szépen pasztázd és rendesen tedd fel a hűtőt, ne kapkodd el.
Gratulálok, hogy nem azért írtam.
Egy két könnyű program elég relatív, ezt pontosítani kéne, meg ugye egy processzor tipus nélkül is értelmetlen találgatni.
A Nagyon okos nyelvtanárok hanyagoljanak a válaszokkal!!!
Xtrem888: Celeron 2.93Ghz a könnyebb progik : Firefox, Media-player, Team-Speak,HLSW.
A pasztázás csütörtökön lesz egy hete ,hogy újra lett pasztázva.Poros sem lehet mert szintúgy 1 hete fújtam ki kompresszorral, az oldala már 1 éve le van szedve :D.
A hűtő jól van rá téve mert úgy raktam be ,hogy előtte kiszedtem az alaplapot.
De amióta csak tudom , ennek a gépnek soha nem volt 45C alatt a hőmérséklete.
Tehát ez alapján próbáljátok megsaccolni,hogy hány fokosra hűti le a procim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!