Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a fajta hűtő hányfokosra...

Ez a fajta hűtő hányfokosra hűti le a Procimat? Lejebb az info.

Figyelt kérdés

Ha a jelenleg Gyári hűtő van a gépembe és ha fut egy két könnyű program akkor átlagosan 55C fokos.

Akkor ezzel a hűtővel hány fokosra hűti le?

[link]

2013. márc. 26. 17:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
33%
ISTENEM
2013. márc. 26. 17:48
 2/20 anonim ***** válasza:

Ha 1-2 könnyű program fut és 55 fokos akkor vagy a hűtőpasztával van gond vagy egyszerűen csak ki kell porolni.

Persze nem írtad sem a proci típusát és nem mindegy mennyire szellős a házad.Nekem játék közben sem melegszik ennyire pedig egy fx6200-ast hűt a Hyper TX3 EVO.

2013. márc. 26. 17:51
 3/20 anonim ***** válasza:
19%
Először egy kis nyelvtan, aztán a hűtő!!!
2013. márc. 26. 17:58
 4/20 anonim ***** válasza:
39%

Gratulálok segítőkész válaszolók!

Pár dolgot elírt, és a válasz helyett máris fikázni kell, a hsz-eket akár spam-nak is tekinthetjük. Még szerencse, hogy ti soha nem írtok el semmit.

Kérdezőnek meg:

Egyrészt tudni kéne a processzor típusát, másrészt érdekelne mi az a "könnyű program". Ez a hűtő már elég jó darab az árkategóriában, de ha alapon ilyen meleg a gép, akkor valószínűleg rossz a pasztázás, vagy rosszul van fent a hűtő. Amennyiben ezt megrendeled ügyelj arra, hogy ezt szépen pasztázd és rendesen tedd fel a hűtőt, ne kapkodd el.

2013. márc. 26. 18:10
 5/20 anonim ***** válasza:
12%

Gratulálok, hogy nem azért írtam.

Egy két könnyű program elég relatív, ezt pontosítani kéne, meg ugye egy processzor tipus nélkül is értelmetlen találgatni.

2013. márc. 26. 18:24
 6/20 A kérdező kommentje:

A Nagyon okos nyelvtanárok hanyagoljanak a válaszokkal!!!

Xtrem888: Celeron 2.93Ghz a könnyebb progik : Firefox, Media-player, Team-Speak,HLSW.

A pasztázás csütörtökön lesz egy hete ,hogy újra lett pasztázva.Poros sem lehet mert szintúgy 1 hete fújtam ki kompresszorral, az oldala már 1 éve le van szedve :D.

A hűtő jól van rá téve mert úgy raktam be ,hogy előtte kiszedtem az alaplapot.

De amióta csak tudom , ennek a gépnek soha nem volt 45C alatt a hőmérséklete.

Tehát ez alapján próbáljátok megsaccolni,hogy hány fokosra hűti le a procim.

2013. márc. 26. 20:03
 7/20 anonim ***** válasza:
Most nézem, hogy ez valszeg prescott magos, az pedig nem a hűvösségéről híres. Egy 5-10 fokot biztos segítene.
2013. márc. 26. 20:06
 8/20 A kérdező kommentje:
Aki ajánlotta nekem azt mondta, hogy 20C alatt tartaná mert ez rézmagos .
2013. márc. 26. 20:16
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
"Hanyagoljanak a válaszokkal" xDDD
2013. márc. 26. 21:16
 10/20 anonim ***** válasza:
Ez a processzor kb. az a kategória, amin egy-egy tűzvész sem igen fogna ki. A hűtő meg lehet bármilyen jó, de attól hidegebben nem tudja tartani, mint a szobahőmérséklet amin üzemel. (Hiszen 23-24 fokos levegőt fúj rá, akkor az nem fog 20 fok alá menni értelemszerűen).
2013. márc. 27. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!