Ismersz olyan számítástechnikust, aki kék halál után vissza tudja varázsolni a dokumentum mappában elhelyezett fájlokat?
egy kék halál az semmi, ugyanúgy beindul utánna minden.
Ha adattárolóként csatlakoztatod a gépedre, te is letudod menteni. Ha felül lett írva, akkor lehet próbálkozni, de szívás azokkal a programokkal szenvedni.
"...kék halál után újra használtam a vinyót (tehát valamennyi terület felül lett írva)..."
Ha felül lett írva, akkor békélj meg a gondolattal, hogy azok a képek már csak az emlékezetedben élnek.
mivel többször felülírtad a képeket a használattal, azt már maximum a Kürt tudja visszaállítani vagy még ők sem !
Köszönöm a válaszokat - a segítőkészeket. Felvettem a kapcsolatot egy budapesti céggel. Ők ingyen és bérmentve megnézik a vinyót, hogy le tudják-e szedni, ha igen, akkor küldenek árajánlatot, hogy mennyi időt vesz igénybe és mennyibe kerül.
Én legalább 5 programmal próbáltam leszedni a korábban készült képeket, sajnos nem akkora sikerrel, mint a számítástechnikus, akinek odaadtam. Ő kb. 200-300 képet szedett elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!