Kb egál, hol ez a jobb, hol az.
Csak GTX670-ből a legszutyokabb is 100 körül indul, HD7950-ből meg 87-ért kapsz fasza OC-s Vapor-X hűtésűt.
Oliverda tesztje azt bizonyítja, hogy 5%-kal gyorsabb a GTX 670. Teljesítmény/fogyasztás mutatóját tekintve a GTX 670 veri a HD 7950-et. TonyStark nem tudom honnan veszi, hogy a HD 7950 erősebb.
A kérdező által linkelt ugyancsak PH-s tesztben meg a 7950 erősebb kb ennyivel, attól függ éppen milyen driverrel nézték.
Amúgy meg Én azt írtam hogy kb egál, ha már belém kötsz.
Kedves utolsó válaszoló. TonyShark és én is (1. válaszoló) onnan szedjük, hogy gyorsabb a HD7950, hogy még tavaly nyáron olyan komoly drivereket kapott a HD7*** széria, hogy csak lestünk. Ne hazudok (nézz utána, ha nem hiszel nekem), de 20%-ot gyorsult a 7000-es széria. Így jócskán lehagyja a GTX-eket. Nézz frissebb teszteket, azokba már a GTX670 vs. HD7950 egyértelműen az utóbbi; GTX680 és HD7970 szintén az utóbbi győz.
Üdv.
Elnézést, hogy elírtam a neved:
*TonyStark
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!