Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RAZER DeathAdder v2 vagy...

RAZER DeathAdder v2 vagy RAZER DeathAdder 2013?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok játékre és nagy pontosságú műveltekhez? Általában az ágyban fekve használom a laptopot tehát fontos h tökéletesen működjön a lepedőn is mindenféle alátét nélkül.
2013. márc. 25. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Bocs, ez egy kicsit off, de mindig is meg akartam kérdezni, hogy valaki miért vesz ilyen árban egeret? Miben jobb egy ilyen, mint egy 6.000 Ft-os Trust egér? Hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem bármilyent veszel, nem fog lepedőn érződni a különbség egy 400ft-os és egy ilyen egér között. Egy ilyen egérhez illik egy alátét, és nem látom akadályát annak, hogy ezt ágyra rakd.
2013. márc. 25. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Én egy 800Ft-os optikai egérrel nyomom már vagy 5 éve,de egyátalán nem érzem magam hátrányba attól,aki ilyen Razermazer tököm szarokkal nyomja.

Drága egér inkább precíz munkákhoz kellhet,nem játékra.

2013. márc. 25. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

"hogy valaki miért vesz ilyen árban egeret? Miben jobb egy ilyen, mint egy 6.000 Ft-os Trust egér?"

Általános minőség, remek szenzor...

"de egyátalán nem érzem magam hátrányba attól,aki ilyen Razermazer tököm szarokkal nyomja. "

Nincs viszonyítási alapod ha nem tévedek. Az meg nem feltétlen jó alap ha valami drága egérrel találkoztál már, rengeteg drága kacat van, csak néhány éri meg az árát.

Ha olyan vagy mint én(low senses) akkor még jobban megérezheted, pl amikor az ember 400 cpi-s egérbeállítással fordul vagy 180+°-ot, nálam a kacatjaimnál ilyenkor torkollik a dolog negatív/pozitív gyorsulásba.

Én maradnék a V2-nél(bejáratott, remek darab), kicsit túl frissnek érzem az újat, bár őszintén újonnan egyiket se venném újonnan, elég borsos az áruk, alatta is van elég sok jó egér.

2013. márc. 25. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

"Nincs viszonyítási alapod ha nem tévedek"

Ebben igazad van.

2013. márc. 25. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg ha be vagy regelve PH!-ra f4te-ből csikarj ki egy választ az egér topikban :)
2013. márc. 25. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Persze,elhiszem én hogy sokkal jobbak ezek,mint egy mezei egér,de kétlem hogy egy átlagos játékos embernek megérné ennyit kiadni érte.

Persze a kérdező írt "nagy pontosságú műveltek"-t is.

Igaz én is cserélni fogok,de nem azért mert bármi funkcionalitásbeli gond lenne a mostanival,csak már eléggé szétkopott,már nem igazán lehet rendesen letakarítani.

De az is biztos,hogy a következő egerem se lesz drágább 1500 forintnál:)

Viszont ha valaki megteheti,akkor vegyen ilyet persze,nem lebeszélni akarok senkit.

2013. márc. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!