Sipos Gerike kérdése:
A vagy B verzió a jobb? A, verzió proci:AMD Athlon II X4 750K alaplap:MSI FM2-A55M-E33 videokártya:MSI R7850-1GD5 ram:Kingston 4GB/1600MHz táp:CHIEFTEC GPS-500AB-a (500W)
Figyelt kérdés
B,verzió
proci:AMD FX /6300
alaplap:GIGABYTE 970A-d3
ram:Kingston 4GB/1600MHz
videokártya:SAPPHIRE HD7850
táp:CHIEFTEC GPS-500AB-a(500W)
2013. márc. 24. 17:46
2/7 anonim válasza:
B verzió erősebb,de tápnak inkább Chieftec CTG legyen.
3/7 A kérdező kommentje:
ez a táp miért nem jó ??
2013. márc. 24. 17:50
4/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Érdekes öszeálitások és árban is egyik drágább mint a másik
vedd a B t ha csak így lehet ahogy irtad
jó táp, de CTG t érdemesebb lenne vened szerintem
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Ilyen AB tápot amugy is érdekes ha még újonan árulnak mivel sok sok éve nem gyártják és nem forgalazák már
ugyhogy valami Smart A8 szerintem inkább... csak nem irták át nevét vagy elirták
CTG meg azonos árban van ugyis... (legalábis ahol énis látam AB-A tápot "újonan")
6/7 A kérdező kommentje:
CPU AMD FX-4170 BOX a B verzió ezzel jól müködne ??
2013. márc. 24. 19:09
7/7 anonim válasza:
Nem éri meg az a proci.
Inkább mond mennyid van a felsorolt cuccokra,és hogy milyen felbontású a monitorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!