Napi hány GB írás normális az ssd re?
Figyelt kérdés
Én úgy számoltam hogy az enyémre olyan max 1,5gb megy naponta,régebben az előző rendszeren csak gyári windows 7 tűzfal volt meg avast free vírusírtó és9 hónap alatt max 300gb t írtam az ssd re,pedig használtam akkor is,most windows 7 sp1 van fent comodo tűzfal és ugyan úgy avast antivírus free és én sokallom az írást mert ha 9 hónap alatt csak 300gb volt most meg pár nap alatt 1,5gb vel számolva sokallom.2013. márc. 24. 10:32
1/2 anonim válasza:
10-15 Gb, ha Minecraft-ozol vagy más folyamatosan író progit használsz, akkor ez az érték lehet 20-25 GB is 6-8 óra használat mellett.
2/2 anonim válasza:
9 hónap alatt 300gb, az napi 1,1 Gb. most meg azt mondod, sokallod, ha pár nap alatt összejön a 1,5 Gb??? számloj utána!
a Hard Disk Sentinel szerint én 55 gigát írok naponta, az elmúlt 1 hónapban meg több mint 2 Tb-ot, jujj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!