Ebben az árban melyik videókártyát vegyem?
Figyelt kérdés
max 50ezer forint,léyneg,hogy hd-s legyen mert játékokhoz kell(monitort később veszek)2013. márc. 23. 19:29
2/10 anonim válasza:
HD-s?
Milyen proci és milyen táp lesz mellette?
3/10 anonim válasza:
agentK gondolom HDMI-re gondolt
4/10 anonim válasza:
Nem vennék rá mérget.
De még mindig nem ismerjük a gépet.
Lehet itt vakon ajánlgatni,de ha egy Celeron proci és egy HKC szintű táp mellé lenne,akkor erős túlzás lenne a HD7850.
5/10 A kérdező kommentje:
fm2-es foglalatú amd athlon 750k-s proci és 500w-os chieftech tápra gondoltam
2013. márc. 23. 20:26
6/10 anonim válasza:
akkor jó lesz a 7850 bár ürülnék ha leirnád a lapot is
7/10 A kérdező kommentje:
azt még nem igazán döntöttem el :/ 20.000Ft-os alaplapot akarok venni,az szerintetek megfelel? játszani akarok a gépen(nem ilyen 2013as játékokkal,kicsit régebbiekkel)
2013. márc. 23. 20:33
8/10 anonim válasza:
Jó lesz az teljesen.
Táp ugye Chieftec CTG?
Lapnak akkor 20 ezerért 85-s chipsetűt nézz,abba később húzhatod a procit.
Nem tudom milyen felbontású a monitorod,de a legújabb játékokkal se lesz gondok a HD7850-el,még fullHD-n se.
9/10 A kérdező kommentje:
igen a ctg 500w-os box-ot néztem ki....alsótápos házhoz elég hosszúak a kábelei?
2013. márc. 23. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!