Miért jelzi azt hogy kifogyott a papír? Mi érzékeli benne hogy van-e benne papír?
Figyelt kérdés
Hp Laserjet 4 L gépünk nem nyomtat,és folyamatosan azt jelzi hogy kifogyott a papír,de van benne bőven.Mi a gond?2013. márc. 23. 19:20
2/2 Lajos54 válasza:
A papírról -minőségtől függően- több-kevesebb por válik le. Ha ez eltömíti az optikai érzékelőt, okozhatja azt, hogy "azt hiszi" a nyomtató, nincs benne papír. Levegővel esetleg ki lehet fúvatni a lerakódott port. Hogy ennél a típusnál konkrétan hol van(nak) az érzékelő(k), nem tudom. Néha egy jó erős belefújás is segíthet (tapasztaltam).
Van még egy érdekes hibaok, amire véletlenül jöttem rá: ha túl erősen rásüt a nap a nyomtatóra, egészen megbolondulhat tőle. Nem viszi a papírt, vagy esetleg olyan a nyomat, mintha elázott volna.
Persze más meghibásodás is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!