64bit Windows 7 laggol. Miért?
Elég durva a helyzet... :)
Egyészen máig azt hittem, hogy 32bites procim van, erre nézem a hivatalos oldalát: ( [link]
Itt azt írják, hogy 64bites, de a memória specifikációnál meg 32 bit van.
Egyszer véletlen 64bites Win7-et raktam rá, mert félrenyomtam a telepítőnél (csak utólag vettem észre) és az op. rendszer laggolt/akadt ha mozgattam a kurzort. :)
Tehát akkor most x64 vagy x86-os Windows legyen rajta?
(A proci csak egy magos, de megfordult a fejemben, hogy azért lehet, hogy egy gagyi játék felviszi 100%-ra a procihasználatot 32bites winnel.)
Tudom, hogy nem túl új, és nem túl jó, de szeretnék többet kihozni belőle. Egyébként felhúztam a BIOS-ban már 2.66-ról 2.90GHz-ig, de nem akartam bajt, úgyhogy 2.66-on pörög :)
Válaszokat előre is köszönöm!
Intel® Celeron® D Processor 331
Rendben... :)
Egyébként 512MB RAM van benne és az alaplap amúgy is csak 2GB-t bír, de 667MHz DDR2-t és olyat venni már nem igazán éri meg.
Köszönöm a választ :)
Erre szerintem nem is kéne Win7... XP pont jó lesz.
G.
Ez így van... :D
A vírusírtó gyakran XP-n is megette a proci 100%-át és az 512MB ramot.
Most vírusirtó nélkül van a gép (win defender van rajta) és nagyjából még játékokat is visz, annyira nem szörnyű :) vagy csak hozzászoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!