Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek jó ez a vidikártya...

Szerintetek jó ez a vidikártya? : nVidia GT 220 1GB-os

Figyelt kérdés

2013. márc. 23. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán...az 1GB meg nem jelent semmit, így magában, sőt egy GT220-ra szerintem felesleges is ennyi.

Mennyiért szeretnél karit venni és milyen gépbe?

2013. márc. 23. 17:36
 2/7 A kérdező kommentje:

nem venni akarok ezt van most benne,de eddig minden játék ment;megy rajta ilyen ac3 meg call of duty-k

Csak kiváncsi vagyok a véleményekre hogy ki mit gondol róla

2013. márc. 23. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy megy az ac3 meg call of duty-k, de mondjuk a cod-oknak nincs nagy gépigényük, az ac3-at meg valószínűleg nem ultrán játszod. De ha neked jó akkor oké.
2013. márc. 23. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Menni megy rajta sok minden, csak magas felbontásokra és grafikai beállításokhoz már kevés. Ez egy olcsó, alsó kategóriás kártya, ami már nem is mai darab. Amikor megjelent, már akkor is nagyon gyenge volt...akkoriban pl egy 15-17k forintos HD5670 is messze legyorsulta. A lényeg az, hogy neked megfelel-e, ha igen, akkor jó. Amúgy a GT220 nem számít jó kártyának, hogy a kérdésre válaszoljak.
2013. márc. 23. 18:29
 5/7 A kérdező kommentje:
és majd ha venni fogok akkor milyet ajánlotok?
2013. márc. 24. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy mekkora összegből és milyen konfigba. Én legalább egy HD7750 karit ajánlanék, így látatlanba. Mondjuk ezt:

[link]

Ár/teljesítmény viszonylatban nagyon jó kis kártya ez és a fogyasztása is igen baráti. :) Ez sem egy izom kártya, de már jól használható játékos célokra is.

2013. márc. 24. 15:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!! :))
2013. márc. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!