Ez a két asus gtx 650 vga közt mi az 5000 ft különbség? Mivel tudhat többet a DC az E töl amivel drágább?
Ez link így nem jó.
Linkeld be a konkrét típusokat külön.
Jézusom nehogy megvedd egyiket se.
HD7750 szint.Az pedig 23-24 ezer Ft.
27 ezertől HD7770-t kapsz,ami sokkal erősebb mint a GTX650.
36-37ért pedig GTX 650Ti van,ami a HD7770-nél is erősebb.
A GTX650 borzasztóan túlárazott kártya.
Tök mind1,GTX650 25 ezernél nem ér többet.
Miért nem HD7770-t vagy GTX650Ti-t nézel?
Én a kérdéses oldalon csak a 2GB-os "E" kártyát láttam, ami 2k-val drágább a DC-nél is! Itt a DC, szintén borsós áron:
Ezek a kártyák közel sem érnek ennyit, így én egyiket sem venném meg. Igaz most emelkedtek az árak, de akkor is kapni még HD7770 videokártyát 30k körül, ami 25%-kal erősebb a sima GTX650-nél. Ha maradunk az Asus márkánál:
Ilyen 37-40k-ért anno már GTX650Ti kártyát lehetett kapni, de ahogy néztem azok is felkúsztak 40k fölé. Annyiért viszont ez simán jobb kártya:
Ha meg elég a sima GTX650 teljesítménye és fontos a nagyon alacsony fogyasztás, akkor meg ez a jó vétel:
vagy ha Asus kell:
Esetleg érdemes még várni, mert jön a HD7790! Ez már a sima GTX650-nél vagy másfélszer gyorsabb lesz és valószínűleg az ára, ha már telítődött a piac, akkor 40k alatt lesz!
Ha GTX650 erősségű kártya kell akkor:
Ha GTX650-nél erősebb akkor:
Vagy ha még a HD7770-nél is erősebb akkor:
ez most best-buy ennyiért.
És sokkal erősebb mint a sima GTX650.
Esetleg még ennél is erősebb:
2GB-ot csak a HD7850 használna ki,alatta semmi értelme.
De a GTX650 nagyon rossz vétel,olyat ne vegyél.
Viszont amit linkeltem GTX650Ti,az most nagyon jó áron van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!