H 7790 alkalmas lesz komolyabb játékokra?
Mi az, hogy nem lehet kérdezni?
"H 7790 alkalmas lesz komolyabb játékokra?"
Igen alkalmas lesz. Mi ezzel a gond? Egy meg se jelent kártyáról szeretnél fps-re pontos értékeket kapni?
Hopsz, ma jelentették be. :D Lool, akkor még jó, hogy szóba került. :D
Tessék a PH teszt:
A lényeg: "Összesített eredményeinkből gyönyörűen kirajzolódik, hogy az AMD-nek sikerült szinte százalékra pontosan a HD 7770 és a HD 7850 közé beszúrni a HD 7790-et. Ezzel utóbbi nagyjából 8%-kal gyorsabb a GTX 650 Ti-nél, illetve 5%-kal a HD 6870-nél, míg a HD 7770-re majd 30%-ot ver rá."
Szimpatikus vga. :)
ezt kérdezö már jópár kérdésel elöted is kérdeték és linelték
így csak gyakori keresöjébe 7790 re kelet voln keresned vagy szimplán nézelödnöd
650Ti ellenfelének szánták és pont középuton van a 7770 és 7850 közt
7770 töl érezhetöen erösebb fogyasztása pedig alig több csak
így megéri az biztos bár árszerint lesz itt susmuk szerintem vagyis ahogy a 6790 is ugya a 7790 is
árban a 6850 t surolta ez pedig 7850 t
amit érdemesebb lesz megvenni talán ez okból az az 1-2ezer plusz már nem számít
ahoz képest hogy 7770 hez képest 10ezer körülivel drágább lesz várhatóan és ez az arány sosem lesz nagyon kisebb föleg rövididön belül...
"Nyilván a 7770 és a 7850 között lesz. Meglepő? :)"
Az egész életem egy hazugság volt eddig :)
"Hihetetlenül erős chip ,egy megfelelő processzorral valószínüleg nem fogsz olyat akpni, ami ultra beállításokkal ne futna, full HD mellett"
Ja, nála erősebb HD7850/7870 se képes mindent úgy, de ez lesz a messiás.
"mert állítólag 40%-al erősebbre tervezték, mint 7000-es társaikat"
Őszintén nem értem ezt, hogy érted...
Hart, kérlek ne a röbbieknel válaszolj, hanem a kérdésre!
No, tehát akkor jó kis kártya lesz.Várhatóan mennyi lesz benne a tuning potenciál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!