Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze tudnátok rakni a lehető...

Össze tudnátok rakni a lehető legjobb gamer pc-t ebben az árban 200-230k?

Figyelt kérdés
Monitor +egér nem kell de egy ssd jó lenne hozzá és,hogy megoldható lenne-e ebbe a házba THERMALTAKE VN40001W2N Commander MS-I

2013. márc. 22. 08:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

200-230 -nél inkább ízlés kérdése, hogy milyen és mennyire új hardvert használ.

Viszont egy 4-5 ezers DVD olvasót esetleg író is, megsporolni, és inkább majd pennel küzdeni, hogy átvarázsolja egy másik gépen, az átlag felhasználó a rendszer telepítőt.

2013. márc. 22. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:
43%

Ja'h és nekem legális van. :-P

(Mondjuk nem vettem, hanem a munkáltató biztosítja mindig)

2013. márc. 22. 11:57
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Én is ~200-ért vettem gépet, de egyszerűen felesleges az ODD bele. Előtte lévő gépemben se használtam, csak porosodott, így inkább kispóroltam azt a 4-5 ezret, mert nem venném hasznát. Pendrive-os meg nem szenvedés, Microsoftnak van hozzá progija, benyomod az .iso-t, beteszed a pen-t és max. 10 perc alatt már rajta is van a windows, aztán install. Arról nem is beszélve, hogy talán gyorsabb is a telepítés USB-ről.
2013. márc. 22. 13:02
 14/14 anonim ***** válasza:
44%

H.Tibor87

Mit kell varázsolni? Ma szerintem emberek minimum 50%-a nem él cd-vel, dvd-vel, én egyáltalán nem szoktam egy gépbe se rakni. Ma már idejét múlt.

2013. márc. 22. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!