Új rendszer, nem engedi feltenni a Chromet, sem az Operát. Dll hiba, mit tegyek? VGA driver frissítés? Bővebben lent
Ha meg akarom nyitni a Chrome telepítőjét:
"Az eljárás belépési pontja (GetProcessId) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll)."
Operánál pedig:
"Az eljárás belépési pontja (CancelIPChangeNotify) nem található a DLL-ben (IPHLPAPI.DLL).
Azt olvastam valahol, VGA driver hiba... de elvileg már frissítettem. Alaplapom: Gigabyte GA-965GM-S2
Direct X fent van !:) Egyébként görgetésnél is ilyen nagy szaggatások vannak(előző rendszerben nem volt ilyen). :(
Bármi ötlet, észrevétel, kérdés, válasz? Nagyon fontos lenne... Köszi előre is!
Csak tipp. frissítsd a visual c++ -t esetleg a .net Framework-ot.
Nézd meg az eseménynaplóban a pontos hibaleírást!
#1 vagyok.
Maximum. Tehát mondjuk servicepack vagy hasonlók. Még megoldás lehet az előttem szóló leírása is. (Nem a Windowsos :) )
Én újra telepíteném. Valami gond volt a mostani rendszer telepítése körül. Lehet hibás vagy sérült a telepítő lemez.
vagy
Miért raktad újra? Nem volt valami hasonló probléma előtte? Ha igen, akkor hardveres hiba is elképzelhető/merevlemez, memória/.
Nehéz ebből megállapítani. Valószinüleg valamelyik Windows frissítés hiányzik. Ilyen hibák előfordulnak, ha nem megfelelő verzióval (dll) találkozik egy program. Az is lehet, hogy valami program átírta a dll-t.
Valamit nem tehettél fel. windows server,rossz hálózati kártya driver, service pack -ok,net framework, visual c++,
Nézd meg az eszközkezelőt nincs e valami hibás (kérdőjeles) eszköz, frissítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!