Manapság mennyi memóriával "illik" rendelkezni, ha játékra, internetezésre használom a gépet?
Figyelt kérdés
Először is normális válaszokat várok!
8GB manapság is elég? Úgy döntettem, hogy beruházok a Haswell CPU-ra (persze amikor megjelenik) és ahhoz a konfigurációhoz keresek RAM-ot. Tehát az a konfignak pár évig ki kellene szolgálnia (tervek szerint 2 évet).
Kicsit bennem van az az érzés, hogy kezd kevés lenni az a 8GB és, hogy 16GB jobb lenne, csak az meg szerintem már teljesen fölösleges. No persze arról nem is beszélve, hogy sokkal drágább is egy jobb KIT.
A második kérdésem, a Haswell CPU milyen gyors memóriát tud majd kezelni? 1866MHz-et?
Köszönöm előre is!
A normális válaszokért nálam a zöld az természetes.
2013. márc. 21. 21:04
11/11 A kérdező kommentje:
Ezt az utolsó hozzászólást nem értem. Mire jó ez az előtöltés? A Ramdisk-et szintúgy nem ismerem. Mire jók ezek? (Bocsi a tudatlanságért.)
2013. márc. 21. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!