Szerintetek melyik a legalkalmasabb egér gamingre az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
-A4Tech Gaming F2 kék
-A4Tech Gaming F4 fekete
-Genius Maurus GX
A maurus tudom, hogy több dpi-s, azt ne vegyétek figyelembe. Melyiknek a legjobb a fogása és melyiket éri meg jobban?
2013. márc. 21. 17:33
2/5 anonim válasza:
A4Tech-nek a legjobb szériái az x7-esek. Nekem is az van, olcsó nagyon, és ennyiért best buy. Nagyon nagyon jó, hidd el nekem.
3/5 anonim válasza:
Nem hiába olcsó az X7. Nekem is volt kettő, amelyik közül az egyik bal gombja gyorsan, 2-3 hónap után dögledezni kezdett, a másiknál pedig észrevettem, hogy jobban ette a procit mozgatáskor, mint bármilyen más ,,átlag" egér.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor az x7-essel nem éri meg foglalkozni? Hosszú távra venném, legalább 1-2 évig ki kéne tartson.
2013. márc. 23. 14:13
5/5 anonim válasza:
#2-es vagyok. De-de, nagyon is ajánlatos az x7, lehet hogy ő neki pont szar jutott, de ez már nekem is a második x7-em, és ez is már megvan 1 éve, és teljesen hibátlanul működik, szóval hidd el nekem, nem bánod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!