Valaki segítsen! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap a számítogépemet összeraktam( monitor,gép minden). Amikor be inditottam akkor a számitógép hangosan hűtött. Mint amikor az ember sóhajt csak sokáig. Majd el kezdett sípolni 1-2 mp szünettel. Folyamatosan. A monitoron nem jelzett semmit. Csak feketeség. Multkor tettem a gépbe egy sd 128 mb RAM-ot. Lehet hogy az? mert 3 foglalatos. És 2-t foglal el 228 és 1 128. Előre köszi a választ. Meg lehet menteni a gépem?2013. márc. 20. 20:45
1/4 anonim válasza:
Most akkor ez új vagy régi gép? Lehet hogy az sd? Hát vedd ki és nézd meg úgy jó-e.
2/4 anonim válasza:
nem lehet, hanem biztos hogy SD és régi.
elég sok lehet, de elsőnek memória kontakt hibát gyanítok.
(sokáig porosodott, és berakot egy plusz ramot, ami nem érintkezik megfelelően)
3/4 anonim válasza:
A videókártyádat kellene kivenni, megfújkálni a foglalatot, aztán visszarakni.
4/4 anonim válasza:
A memória se hülyeség, hát vegyél ki belőle párat, és nézd meg úgy indul-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!