Mit gondolnak a hozzáértők az AMD FX 6100-ről? (6 mag,3300 MHz)
Tisztelt kérdező,majd ha a cpu teljesítménye nem fog téged kielégíteni majd nézz ide vissza.
Az fx szériát lehet használni játékokra stb de a 3 modolus megosztás minden egyes mag 20%erőcsökkenését hozza mag vagyis 6 mag--)-120% csökkenés vagyis egyik magodnak már lőttek és van egy 80% sod ezenkívül az adatátviteli sebessége se van a toppon.AMD párti vagyok de itt a i3 proci is veri..
Mivan?
Ezt a sok hülyeséget magadtól találtad ki?
Úgy sejtem te sem tudod mi az a modulos felépítés.
Modulos felépítés xD.
Alapvetően ^így akarnak spórolni^ lehet 6 magja van és 6 szálon is tud futtatni de az a 6 mag akkor se hat mag.
És igen több angol tesztben is olvastam hogy 1modúl 20%gyengébb mint egy rendes mag..
Akkor hülyeséget olvastál, vagy nem értetted meg.
1 modul erősebb mint egy 1 "régi" mag, de gyengébb mint 2, viszont kevesebb helyet is foglal.
Az FX8350 csúcs AMD-t is meg tudja verni egy I3 2100 játék téren. Na erre kell gombot varni :-)
Az a 6 mag nem 6 mag. 3 blokkban van 3 teljes értékű mag és 3 csökkentett. vagy is elég "selejt" persze nem szó szerint selejt csak nagyon gyenge. Ezért vetélytársa az i3 sorozat.
Néha azok a magok csak vissza fogják az eredeti teljes értéküeket.
Az intelnek viszont jobb lett a HT ja mint az Amd többszálusitása.
TonyStark
Őszintén, te ezt(előttem lévő újabb cmt szaki) bírod? :)
Hart r2.0
Néha még megpróbálok fényt gyújtani a fejükben, Én kis naiv, aztán rájövök hogy kár volt.
"Hitetlenek :-) "
Itt egyáltalán nem a teljesítményről van szó hanem azon fogjuk a fejünket ahogy a modulok felépítését vázoltad, egy hatalmas baromság született. A HT-s vonulat meg pláne gyönyörű, valszeg tisztába se vagy egyik működésével se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!