Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vízhűtés a gépembe?

Vízhűtés a gépembe?

Figyelt kérdés
vízhűtést szeretnék a gépembe, a gépházam is ahhoz van tervezve, a kérdésem az lenne ,hogy csak vízzel lehet hűteni ? mert hallottam olyat is, hogy valami más folyadékkal is lehet ha lehet akkor jobb azzal-e és mi a neve ?

2013. márc. 20. 06:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Én eddig csak vízről hallottam, bár volt a logouton valami elmebeteg aki pl. hővezető paszta helyett lekvárral is próbálkozott de hát ööö...na mindegy inkább hagyjuk ez nem ide tartozik. :D

Az illesztésekre viszont nagyon vigyázz, az alkatrészek nem szeretik a vizet.

Ha hasznos voltam kérlek bökj a zöld kezecskére. Köszi!:)

2013. márc. 20. 07:56
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi :) a lekvároson besírtam, ment a zöld :)
2013. márc. 20. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van. A folyékony nitrogén, de gondolom te nem nagyon szeretnéd olyat használni :D

Nos, én inkább egy magas kategóriájú léghűtést választanék, mert ha nem szeretnél sokat költeni vízhűtésre, csak az olcsóbbakat, akkor azon az áron vannak nagyon jó kis léghűtések és sok helyzetben jobban is hűt, ráadásul még sokszor halkabb is. Viszont ha van pénzed rá, és bőven tudsz beleáldozni a vízhűtésbe, akkor végülis mehet az is.

2013. márc. 20. 19:10
 4/6 Chello ***** válasza:

Fagyálló folyadékkal.

Ami ráadásul nem okoz elktromos zárlatot, ha kifolyik.

És nemmellesleg a 3-dik leggyorsabb tuningban használatos és beszerezhető folyadék.

Minnyá megnézem, mert van egy amit még nem próbáltam, de soron van. (Majd írom ha meglelem.)

2013. márc. 20. 19:53
 5/6 Chello ***** válasza:
Szerintem az etilalkohol volt amit nézegettem, mert könnyen be is szerezhető.
2013. márc. 20. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi :) pénz nem számit :) aki tud linket annak külön köszönöm
2013. márc. 21. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!