[link] olvasgass, igaz itt a legkisebb felbontás 1600x1200, de tudsz majd belőle következtetni.
2013. márc. 19. 17:32
2/8 anonim válasza:
gepigeny.hu...
2013. márc. 19. 17:33
3/8 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy 1240x1024-ben ha játszol, egyszerűen magad sem tudod miről maradsz le, eleve az 5:4-es képarány és a kicsi monitorméret, idővel szerezz be egy nagyobb monitort, hogy igazán élvezhessed ezeknek az új játékoknak a grafikáját.
2013. márc. 19. 17:33
4/8 anonim válasza:
Nexed: A gépigény.hu-val az a baj, hogy ott sok a h@lye és ott valakinek HD5770-nel FULLHD-ban maxon megy a játék ( érted mire gondolok, ott sokan fals információkat közölnek )
2013. márc. 19. 17:34
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm emberek! :D akkor ma este bátran meg is rendelem
2013. márc. 19. 17:42
6/8 anonim válasza:
nem a felhasználó közli hanem az oldal elenőrzi regelj rá és nézd meg mennyi minden vackit kell beállítqani a géped adatainál...
2013. márc. 19. 17:46
7/8 anonim válasza:
Nexed: Azzal meg az a baj, hogy az sem mond 100%-os igazságot, szerintem a legrosszabb oldal, amit erre kitaláltak. Teszteket kell olvasni az segít a legjobban.
2013. márc. 19. 18:07
8/8 anonim válasza:
"szerintem a legrosszabb oldal, amit erre kitaláltak. "
Találkozhatsz idiótább rendszerrel is, de egyetértek, elég kacat ami ott van amire rátesz egy lapáttal a néha idióta gépigény(pl Max Payne 3).
" és nézd meg mennyi minden vackit kell beállítqani a géped adatainál..."
Egy ideje már fenn vagyok, beállítottam mindent, de a rendszer rossz. Szerinte az én HD6850-em legalább hozza a GTX 480-at, de volt már olyan is amikor csak azért "ment 90%-al" az adott game, mert kevés a GPU órajele a kártyámnak. Röhej.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!