JuhászDork kérdése:
Ezzel az alaplappal menne a cf?
Figyelt kérdés
van egy ASUS P5N-D alaplapom,van benne 1 hd 3870.
tudok 2K-ért egy olyan 3870-et aminek van valami hibája, de cf-ben kiválóan működik másodlagos kártyaként.
csak nem tudom hogy menne e a 2 kártya cf-ben,mmivel ez nvidia chipsetes lap.
kérésem az lenne hogy csak ténylegesen hozzáértő válaszoljon mert nokedli szinten énis értek hozzá.
2013. márc. 19. 17:14
1/4 anonim válasza:
[link] ténylegesen hozzá értő vagyok, de itt linkelem neked az alaplap tulajdonságait, ami tisztán leírja, hogy SLI chipset van rajta, tehát csak két darab nVidia kártyát lehet összekötni vele. Tehát nem képes a Crossfire kezelésére ( mivel nincsen felszerelve a megfelelő chipkészlettel ). Remélem kielégítő volt a válaszom. P.
2/4 A kérdező kommentje:
énis utána néztem egy kicsit, és ezt találtam:
itt többen azt állítják hogy működött vele a cf.
2013. márc. 19. 17:22
3/4 anonim válasza:
Épp, hogy azt állítják nem megy a CF. I have a 4870X2 (one card): egy kártya, akkor I have a new system with P5N-D and dual 4850. I have not been able to figure out how to enable crossfire.: Még nem sikerült kitalálnia, hogyan kapcsolja be a crossfire-t. I have a velocity micro with dual 4850 also.: ez ugye nem erre az alaplapra utal. as far as i know the p5n-d is sli only: ő is úgy tudja, hogy csak sli-t támogat.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi. akkor hanyagolom ezt a cf témát.
2013. márc. 19. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!