Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora integált vga van az...

Mekkora integált vga van az asus x55a laptopba, intel hd graphics?

Figyelt kérdés

#asus.vga
2013. márc. 18. 19:57
 1/5 anonim válasza:

[link]

integrált Intel HD grafika, amely a rendszermemóriából allokál; általában 64- és 256MB közötti mennyiséget.

Persze ez attól is függ, mennyi a rendszermemória!

Amúgy ezektől az integrált megoldásoktól ne várj nagy csodát, nem azért vannak kifejlesztve, hogy mondjuk játssz rajta...

2013. márc. 24. 14:29
 2/5 flegmahhh válasza:
elmondom neked hogy ezekben nem 256mb videó kártya van nekem fullos 4 gb os rammal duplamagos procival 1gb os hd videó kari van bennt szóval gta 4 is lagg nélkül megy szóval elég nagy baromságot montál alapvetően egy 125.000 ft os laptopot nem 256 mb videókarival adnak ki xDDD
2013. dec. 25. 15:52
 3/5 anonim válasza:

Magára a processzorba integrált megoldásról írtam... Nyilván, ha van dedikált VGA is, akkor annak saját memóriája van. Általában a dedikáltaknak jóval nagyobb a teljesítménye is. Pl. az enyémben mind a kettő működött még Windows 7 alatt, egy ún. váltható grafika funkcióval.

Amúgy az Intel lapkára integrált grafikus vezérlővel megnézném, hogy játszanál GTA IV-et :D

2015. dec. 6. 10:24
 4/5 flegmahhh válasza:
nem azt mondom,hogy ultrán fut lagg nélkül,de 1270x720 valamint közepes beálításokkal szépen fut elég sok újabb játékot megpörget pl:BF3 közepesen Far cray 3 közepes IGAZ van asztali gamer PC ami ultrán viszi ezeket tehát nem ezzel bohockodom csak érdekesség képpen mondtam én próbáltam tehát tudom ennyit erről..
2016. febr. 2. 01:31
 5/5 flegmahhh válasza:
ja és a kérdést kiíró személy nem írta le,hogy a HD grapics-on belül milyen ami nekem van 2 magos procival a videó kártya intel hd grapics 2500 ez meg már új processzort kapott ami I5 és 4000 ja és 8gb rammal
2016. febr. 2. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!