PC konfig játékra?
Intel Core i3 3220
Sapphire HD7850
ASUS P8B75-M
4GB RAM KIT Corsair Vengeance 1600MHz DDR3
FSP Hexa 400W
Többi megvan.
Jó lenne játszani? Nem lenne CPU limitem?
Előre is thx :D
"mivel minél kisebb, annál többet kell dolgoznia egy procinak és annál kevesebbet egy vga-nak"
Egy nagyon szép és jó, csak nem igaz.
Egészen addig, amíg nem futunk bele a CPU limitbe, a VGA-nak ugyan annyit kell dolgozni, magyarul megy 100%-on!
Ez a CPU, minden mai játék alatt tud 100-140 FPS-t és ameddig, egy fullos HD7970 tud kb. 90fps-t 1680x1050-es felbontáson, a Crysis Warhead alatt (a példa kedvéért), addig nem hinném, hogy lenne reális ok CPU limit miatt aggódni. Egyébként a példánál maradva, a Crysis alatt maximum 124FPS-t tudott a kis i3 (1280x1024-es felbontson) és ez volt ugye a CPU limit.
Szóval a HD7850-el kb. 640x480-as felbontáson kéne játszani, hogy CPU limit legyen. Ezért is írtam, hogy ez egy extrém eset lenne.
Mivel az Inteles cpuk sokkal erősebbek az 1 szálra jutó "erőben", mint az amd-k, hiába ez csak 2 magos.
#13-as,
Azt hiszem nem értetted, mit írok. Én fokozatos vázlatoltam, tehát mondjuk 1024x768 felbontáson sokkal többet kell dolgozni a cpunak, mint mondjuk 1600x900-on. Azt hiszem nem értelmeztél jól valamit, vagy csak hülyén fogalmaztam. Ezúton elnézést szeretnék kérni, de ugyanazt írtuk le, csak máshogy, és szerintem teljesen ugyan arra gondolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!