Esetleg valami megoldás?
Sziasztok van egy :
-Abit NF7 v2.0 amd lapom
-AMD athlon 2600+
-2GB ram
-Abit Radeon 9600 XT-vio m
a gép folyton le fagyott meg újra indult.Múltkor a CPU teljesítményét lecsökkentettem 1250 mhz re a 2083 ról és így meg nagyon lassú (kitakaritottam minden hűtőt ). Esetleg valami megoldás van erre a problémára ? ez a probléma egyik napról másikra jött elő nem tuningoltam a Bios-t kerültem mind addig míg lenem vettem a CPU teljesítményét.
Mielőtt erre a cuccra költenél, kérj kölcsön egy tápegységet, és próbáld ki azzal, mert sanszos, hogy a táp megöregedett.
Legalábbis a random újraindulás ilyesmire utal.
a cpu 100% os terhelésen max. 65 fokos
esetleg az lehet hogy az alaplapom ram foglalatával van valami ? a ramok azok újak 400 mhz-s ek DDR I esek most lesznek egy évesek
#2 Próbának mindenképpen megfelel. A lényeg pillanatnyilag úgyis azon van, hogy a probléma okát találjuk meg.
Ha a tápcsere megoldja a dolgot, akkor végeztünk is. Ha nem, akkor lehet tovább kutakodni.
Ha a memóriára gyanakszol, és van legalább két modulod, akkor próbálkozhatsz azzal is, hogy külön külön rakod be őket.
A lényeg az, hogy mindíg csak egy valamin változtass, amíg meg nem, találod a hiba okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!