Miért néma a gépem, ha minden hang fut?
Figyelt kérdés
Lemerült a laptop, majd miután feltettem a töltőre, bekapcsoltam, és eztán tökéletes némaság fogadott. A hangszórók mennek, minden gépi hang a maxon, a "hangkártya megfelelően működik." Párszor újraindítottam, de se rendszer hang, se gépi, se netes hanglejátszás nincs. Az ötletekből kifogytam.2013. márc. 18. 07:59
1/4 anonim válasza:
A hangszórók mennek,
kérdem hova??
2/4 A kérdező kommentje:
Gyakori kérdésekre mennek fogalmatlan trollok fülébe szteróba halálhörögni.
2013. márc. 18. 08:05
3/4 anonim válasza:
Ha engem trolnak nézel akkor én most téged minek nézzelek?
"Lemerült a laptop, majd miután feltettem a töltőre, bekapcsoltam, és eztán tökéletes némaság fogadott."
Ez igy rendben.
"A hangszórók mennek, minden gépi hang a maxon"
Mit értesz azon hogy mennek?
"Párszor újraindítottam, de se rendszer hang, se gépi, se netes hanglejátszás nincs."
Tehát ha beraksz egy MP3 mat azt lejátssza?!
4/4 anonim válasza:
ha az otletekbol kifogytal es a itt olvasott valaszok se "megfeleloek",marad a szerviz es a szerelo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!