Nem indul el a számítógépem, pedig elvileg minden rendben van vele. Leírtam alul a részleteket. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Windows 7 van rá telepítve,és többször sikerült elindítani. Azonban csomószor kikapcsolt,és azt csinálja legtöbbször,hogy be sem bootol,hanem kiírja,hogy " Disk boot failure,insert system disk and press enter"...
Nem tudom mit csinálhatnék vele. Olvastam a SATA vinyókról,hogy néha usb-nek érzékelik a merevlemezt,átállítottam,és úgy el is indult pár napig...
Segítsetek.
2013. márc. 17. 21:40
1/5 anonim válasza:
cseréld ki a bios elemet mert elvesznek a beállítások
2/5 A kérdező kommentje:
Más kell legyem a baj,mert az a beállítás például nem veszett el,hogy honnan bootoljon. :(
2013. márc. 17. 21:55
4/5 Piert válasza:
Szia! Valószínűleg a merevlemezt nem látja a gép. Próbáld meg másik aljzatba dugni és én egy memtestet is lefuttatnék rajta.
5/5 Berlik Nándor válasza:
szia ez a hibaüzenet: Disk boot failure,insert system disk and press enter azt jeleni hogy nem tud botolni vagy rossz a rendszer.az oka lehet kábel illetve a winyo apaplapja is lehet a ludas(tapasztala).szerelöként dolgozom.probáld még azt meg hogy a merevlemezt állitod be elsödleges bootolo eszköznek.ha megadod hogy hova üzenjek akkor oda irom hogy még mik okozhatnak ilyen hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!