Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem magától bekapcsol,...

A gépem magától bekapcsol, miért van ez?

Figyelt kérdés
Random időközönként csinálja. Ha a tápegységnél a billenőkapcsolot 0 ra rakom akkor nem kapcsol be. Biosban tiltva vannak a wake upok.

2013. márc. 17. 09:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Alaplap hiba vagy a bekapcsoló gomb zárlatos.
2013. márc. 17. 10:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Tápegység lett cserélve. De ugyanúgy csinálja. Akkor az alaplapban a készenléti feszűltség szelel el olykor es azert van?
2013. márc. 17. 10:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Bekapcsoló gombról honan tudom hogy zárlatos?
2013. márc. 17. 10:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Hogy van beállítva a bios, mit csináljon áramszünet után? Mert az is lehet, hogy tényleg a készenléti fesz megy el és ha a biosban bekapcsolás van beállítva áramszünet utánra, akkor persze, hogy bekapcsol.

A kapcsoló zárlatát kiderítheted, ha ideiglenesen a reset kapcsolót kötöd az alaplapon a bekapcsoló helyére.

2013. márc. 17. 11:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Es a bekapcsot pegig sehoca nem kotom?
2013. márc. 17. 17:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, ideiglesen kiiktatod a bekapcsolót és a reset gombbal kapcsolod be a gépet.
2013. márc. 17. 20:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Csináltam áláramszünetet, de nem kapcsolt be, most átcseréltem a kapcsolok vezetékeit idáig nem kapcsolt be, de még bekapcsolhat. Holnap este megírim a végeredményt.
2013. márc. 17. 21:09
 8/12 anonim ***** válasza:
vírus..
2013. márc. 18. 06:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem lett jó még mindig bekeapcsól magától már ujratelepítettem teljes patricionálássap. Nem gyorsformázással tipp hogy lehetne kideríteni h mi a baja.
2013. márc. 20. 23:15
 10/12 Chello ***** válasza:

Vírus :))) tetszik

Sehogy. Próbálgatni kell bele mást. Most jön a proci cseréje. Ha az sem akkor alaplap.

(Ha el nem hamarkodtam a választ :)

2013. márc. 22. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!