Szerintetek egy Intel Core i3-3220 3.3 Ghz (Ivy Bridge) Processzor összeilenne egy Ati Radeon HD 7850 (2 gb DDR 5)?
"Ha már intel, akkor ne ati kártyát vegyél, hanem nVidia kártyát! :) "
Elmagyarázod nekem miért is?
"Drágább, de ezek az *AMD* Vidikarik már nem nagy számok."
Érzem azt,hogy GCN vs Keplerből toppon vagy.
"Sőt.. Játékra sosem voltak jók."
Máriám.
"Intel processzor = nVidia vidikari AMD procsesszor = ATI *AMD* Kártya :)"
Ez egy olyan berögződés aminek nincs alapja, de látom népszerű.
Kérdező mire találták ki a hardver kategóriát a számtekon belül? ott szívesen várjuk a kérdéseket, és ekkora marhaságokat nem kell látni mint előttem szólóé.
Amúgy kérdésedre válasz igen, jó lesz.
1, Köszönöm lehet, igazad van sőt biztos:D Megy a Zöld kéz..
2, Szerintem ebben nincs igazad 3. mondja jól.
3, Köszi a választ...(Neked is megy a zöld) ja és bocs ha nem fájdalmat okoztam hogy ide írtam ki a kérdésem (ebbe a kategóriába)
4, Ez hülyeség mivel tegyük fel Core i3-at veszek...És az mellé egy 512 mb-s fos kártyát. Szerintem (és mindenki szerint) az már nem annyira találó páros...
Nem, én bocs, csak késő volt és a 2. válaszolón kiakadtam.
Mondjuk az első is CPU limitről beszél a legtöbb játékban, csak tudnám miért is...
A CPU, VGA páros jó lesz, de aha már gépvársárlás, akkor megkérdezném, hogy teljes gépről mik az elképzeléseid?
CPU limitről az adott i3 esetében sincs szó, sőt:
A tesztben mindkettő CPU szerepel, ajánlom nézd át(már ha eddig nem tetted).
"és halottam már az AMD-ről ezt azt"
Konkrétan? Sajnos rengetegen beszélnek az AMD ellen, de az érvek többsége röhejes szintű, megalapozatlan(lásd 2. válaszoló).
Mivel ahogy látom most építed a PC-t az alapoktól, így az is megoldás lenne ha leírnád mennyit szánsz rá, és mikre van szükséged(pl lehet van régebbről megfelelő optikai meghajtó, HDD stb.)
A Gépről meg ez az elképzelésem:
Processzor: Intel Core i3-3220 3.3 Ghz vagy AMD FX-6300 3.5 Ghz (Pont most ebbe kérném a segítségeteket)
Alaplap: ASUS P8B75-M LX
RAM: 8gb ddr3
HDD: 1TB 7200rpm
VGA: Ati Radeon HD7850 2GB DDR5
HÁZ: ezen még nem annyira gondolkodtam de valami cooler master elite knight féleségen gondolkodom
Táp: Fúú ezt se tudok..Mondjatok már minnél olcsóbb de jobb fajta tápot e konfighoz
Ha valami Nem tetszik a konfigba nyugotan mondjatok bele jobb cuccokat (a lényeg hogy ne legyen ezeknél drágább)
ÉS ezzel a konfiggal olyan 150-160.000 Ft körül jövök ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!