Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek egy Intel Core...

Szerintetek egy Intel Core i3-3220 3.3 Ghz (Ivy Bridge) Processzor összeilenne egy Ati Radeon HD 7850 (2 gb DDR 5)?

Figyelt kérdés
Egy olcsóbb gamer PC vásárlása előtt vagyok és az lenne a kérdésem hogy a fent említett proci és vga összeilenne-e?

2013. márc. 17. 00:47
1 2 3
 1/21 logs ***** válasza:
60%
a legtöbb játék CPU-lockos lesz, hasonló árban az FX-6300 jobb teljesítményt ad (magasabb fogyasztással). ha nem a benchmarkok megdöntése a cél, akkor viszont jó lesz
2013. márc. 17. 01:40
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha már intel, akkor ne ati kártyát vegyél, hanem nVidia kártyát! :) Drágább, de ezek az *AMD* Vidikarik már nem nagy számok. Sőt.. Játékra sosem voltak jók. Intel processzor = nVidia vidikari AMD procsesszor = ATI *AMD* Kártya :)
2013. márc. 17. 01:41
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

"Ha már intel, akkor ne ati kártyát vegyél, hanem nVidia kártyát! :) "

Elmagyarázod nekem miért is?

"Drágább, de ezek az *AMD* Vidikarik már nem nagy számok."

Érzem azt,hogy GCN vs Keplerből toppon vagy.

"Sőt.. Játékra sosem voltak jók."

Máriám.

"Intel processzor = nVidia vidikari AMD procsesszor = ATI *AMD* Kártya :)"

Ez egy olyan berögződés aminek nincs alapja, de látom népszerű.

Kérdező mire találták ki a hardver kategóriát a számtekon belül? ott szívesen várjuk a kérdéseket, és ekkora marhaságokat nem kell látni mint előttem szólóé.

Amúgy kérdésedre válasz igen, jó lesz.

2013. márc. 17. 02:14
 4/21 anonim ***** válasza:
48%
szerintem azt vegyél amit a legjobban tudsz a pénzedért meg venni
2013. márc. 17. 08:38
 5/21 A kérdező kommentje:

1, Köszönöm lehet, igazad van sőt biztos:D Megy a Zöld kéz..

2, Szerintem ebben nincs igazad 3. mondja jól.

3, Köszi a választ...(Neked is megy a zöld) ja és bocs ha nem fájdalmat okoztam hogy ide írtam ki a kérdésem (ebbe a kategóriába)

4, Ez hülyeség mivel tegyük fel Core i3-at veszek...És az mellé egy 512 mb-s fos kártyát. Szerintem (és mindenki szerint) az már nem annyira találó páros...

2013. márc. 17. 10:00
 6/21 anonim ***** válasza:
59%

Nem, én bocs, csak késő volt és a 2. válaszolón kiakadtam.

Mondjuk az első is CPU limitről beszél a legtöbb játékban, csak tudnám miért is...

A CPU, VGA páros jó lesz, de aha már gépvársárlás, akkor megkérdezném, hogy teljes gépről mik az elképzeléseid?

2013. márc. 17. 10:12
 7/21 A kérdező kommentje:
Ja bár ez az AMD FX-6300 után néztem és valóban pár ezer forinttal drágább és nagyobb (némivel) a teljesítménye valóban ezt választanám CPU limit szempontjából.. de ideáig ez minden jó és szép csak teljesen tanácstalan vagyok AMD téren...őőő nem mondanám hogy Intel párti vagyok de nem volt még AMD Procim..és halottam már az AMD-ről ezt azt...egy Tapasztalt ember segítsége most nagyon jól jönne mondjuk a tiéd Hart r2.0 KÖSZII előre is..:D
2013. márc. 17. 14:01
 8/21 anonim ***** válasza:

CPU limitről az adott i3 esetében sincs szó, sőt:

[link]

A tesztben mindkettő CPU szerepel, ajánlom nézd át(már ha eddig nem tetted).

"és halottam már az AMD-ről ezt azt"

Konkrétan? Sajnos rengetegen beszélnek az AMD ellen, de az érvek többsége röhejes szintű, megalapozatlan(lásd 2. válaszoló).

Mivel ahogy látom most építed a PC-t az alapoktól, így az is megoldás lenne ha leírnád mennyit szánsz rá, és mikre van szükséged(pl lehet van régebbről megfelelő optikai meghajtó, HDD stb.)

2013. márc. 17. 14:09
 9/21 A kérdező kommentje:

A Gépről meg ez az elképzelésem:

Processzor: Intel Core i3-3220 3.3 Ghz vagy AMD FX-6300 3.5 Ghz (Pont most ebbe kérném a segítségeteket)

Alaplap: ASUS P8B75-M LX

RAM: 8gb ddr3

HDD: 1TB 7200rpm

VGA: Ati Radeon HD7850 2GB DDR5

HÁZ: ezen még nem annyira gondolkodtam de valami cooler master elite knight féleségen gondolkodom

Táp: Fúú ezt se tudok..Mondjatok már minnél olcsóbb de jobb fajta tápot e konfighoz

Ha valami Nem tetszik a konfigba nyugotan mondjatok bele jobb cuccokat (a lényeg hogy ne legyen ezeknél drágább)

ÉS ezzel a konfiggal olyan 150-160.000 Ft körül jövök ki

2013. márc. 17. 14:11
 10/21 anonim ***** válasza:
56%

[link]

ipon.hu

2013. márc. 17. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!