Milyen hűtőt ajánlanátok A10-5800K procihoz tuningra?
Egyátalán nem tudok dönteni.
Se árban,se hűtési teljesítményben.
CM 932Haf házba lenne,szóval a méretek miatt nem lenne gond.
Közel 4,3-4,4 GHz-re szeretném majd húzni később,mivel fog majd kelleni az ereje erős VGA-hoz,netán CF-hez.
Viszont szeretnék a realitások keretein belül maradni.
Néztem a Noctua D14-t is,valamint ajánlottak olcsóbbakat is,például Alpenfoehn Brocken-t,vagy Mugen rev. B-t is.
Szóval a rizsákat félretéve,ti milyen hűtőt találnátok elégségesnek a terveimhez 13-19 ezer forint között?
Egy Brocken bőven elég rá.
És ez jó hűtő?
Elég kevés vélemény van róla eddig.
Halk?
Esetleg később lehet tenni a másik oldalára is ventit?
Árban nagyon jó,eddig én sokkal drágábbakat néztem,azt hittem ez az árkategória kevés lenne a terveimhez.
Esetleg ha mégse győzne meg annyira ez a típus,akkor melyik az a hűtő,ami ennél kb egy fokozattal erősebb?
Néztem régebben a K2-t is,de most borzasztó drága lett.
Egyébként köszi a válaszod:)
Ez egy ár/érték bajnok hűtő, szerintem egy 2 modulos Trinity nem kihívás neki 4,4GHz-en.
Tuningolt Phenom II X4-eket 50 fok körül tart.
Lehet rá tenni második ventit is, úgy tudom mellékelnek is hozzá kiegészítő felfogatókat, szóval csak a ventit kell megvenned.
Csendes is, egyetlen hátránya hogy AMD-re csak lefelé vagy felfelé néző ventivel lehet felszerelni. De ez csak felső tápos háznál gond, alsó táposnál nyugodtan fújhat felfelé.
A gyártó oldalán ugyan nem írják hogy FM2-re is jó lenne, de Én úgy tudom jó rá, azért a biztonság kedvéért ennek utána járhatsz.
A HAF 932-ben fölül egy 23 cenis kifújó venti van.
Attól ugye elfog férni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!