Ez így alkalmas max vagy ultra grafikán új játékokra?
3, ASROCK FM2A55M-DGS
menny: 1 db +
egységár: 13.043 Ft
AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 BOX
egységár: 19.012 Ft
KINGMAX 4GB DDR3 1333MHz
egységár: 6.998 Ft
HGST 500GB 7K1000.C 7200rpm 16MB SATA2 HDS721050CLA362
egységár: 13.208 Ft
FSP Hexa 400W
egységár: 10.820 Ft
SAPPHIRE 11199-16-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE
egységár: 55.797 Ft
XIGMATEK Asgard fekete (ablakos)
egységár: 11.925 Ft
Kosárban: 7 tétel
Összesen: 130.804 Ft
a monitor felbontása 1920*1080
A válaszokat koszonom
Annyit fogyaszt amennyit lead.
Ezt nem tudtam.Én végig azt hittem hogy folyamatosan annyit fogyaszt.Akkor lehet megveszem.
" csak segíteni akartam"
Itt nem azzal van a gond, sőt csak ketten is írtátok, hogy kell, pedig nem :)
Kérdező ha már szánnál rá 13K-t, akkor inkább Corsair CX 430 bronze
"Akkor ez mi???!!! : "
Ez konkrétan az, hogy megint jött egy "szakértő"(te) aki okosabbnak hiszi magát mint kéne.
"előtte nézz utána"
Igen? Nektek kéne. Te most a gyártó által egy kb rendszerhez ő általuk ajánlott értéket linkelted be. Ha lenne minimális fogalmad a dolgokról akkor tudnád, hogy egy tápegységnél a névleges teljesítmény semmit mondó adat, nem az számít. A másik meg, hogy linkeltem egy tesztet ahol pontosan ki van mérve adott VGA fogyija is.
Szóval összegezve ha csak nem tudod érdemben cáfolni a mondandómat(ahogy eddig téged gyk-n láttalak ettől nem tartok) akkor inkább ne idegesítsd a jó embert ha lehet.
Egyéb szaki még?
Az eredeti oldalon írták vagyis nem kamu.
És ez nem is a rendes 7870 hanem ghz edition.vagyis egy kicsit gondolom többet fogyaszt
De tök mindegy elmegy a 400-assal csak ha ultrán visz fhd-val lehet h egy kemény játékkal nem bírja
de menni fog...
de ha az eredeti oldalon azt írják
De végülis te többet tudsz 78%-ban helyes válaszokat adsz vagyis biztos neked van igazad...
De mindegy nem idegesítelek...
viszlát
"Az eredeti oldalon írták vagyis nem kamu. "
Ennyire senki nem lehet értetlen. Tápegységnél NEM számít a névleges érték, amíg abba adják meg addig hidegen hagy, de persze én vagyok a buta mert én a pontos fogyit nézem meg a táp 12V-os ágainak terhelhetőségét.
"És ez nem is a rendes 7870 hanem ghz edition."
A GHZ Edition nevet azok a GPU-k kapták meg a HD7K érkezésekor melyek GPU-jának alapórajele 1 Ghz és mivel a referencia órajel is ez...(a többit logikázd ki)
"csak ha ultrán visz fhd-val lehet h egy kemény játékkal nem bírja "
Már mi a jó istenért ne bírná?
"de ha az eredeti oldalon azt írják "
Légyszíves előbb tájékozódj a témában aztán akarj "kioktatósdit" játszani.
"De végülis te többet tudsz 78%-ban helyes válaszokat adsz vagyis biztos neked van igazad... "
Az arány tökmindegy, nem számít, a tényleges tudás ami igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!