Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti mennyit költenétek egy új...

Ti mennyit költenétek egy új "gamer" pc-re? Érdemes most kiadni érte többet? Vagy később fejlesszem?

Figyelt kérdés

2013. márc. 15. 19:09
 1/8 Egerecske ***** válasza:
79%
Kinek mit jelent az hogy többet. Egy biztos ha az ár érték arányokat vesszük figyelembe nem biztos hogy a drágább a jobb.
2013. márc. 15. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kereső ember, de szeretnék venni egy új gépet... mondhatjuk gamer gépnek is, de én inkább egy bizonyos munkát szeretnék elsajátítani (pontosabban az ahhoz szükséges programok kezelését). Hosszas éveken keresztül nem költöttem el a zsebpénzem, és lelkiismeretesen gyűjtöttem.

Én 300.000.-Ft -ért állítottam össze egy gépet (még nem fizikailag). Jelenleg még nincs meg ez az összeg, de ha kereső ember lennék, szerintem ugyan ennyi idő alatt bőven megtudtam volna spórolni a kellő pénzt. (Jelenleg a fele van meg.)

2013. márc. 15. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Semennyit. Konzolt vennék, valószínűleg PS3-at. PC-ből pedig egy SSD-s, 4 magos (újabb), 4 GB RAM-os, integrált videókártyás masinát. Saccra olyan 160 körülre kijönne a dolog.
2013. márc. 15. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
#2: a kereső embereknek sajnos sok költsége is van ám. Tapasztalat.
2013. márc. 15. 19:22
 5/8 A kérdező kommentje:
A több nálam 178-180 k körül lenne (csak a gép), olcsóbban 130-150 k.
2013. márc. 15. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Konzolt nem szeretnék, mert szeretek multizni, viszont a játékokért nem akarok fizetni.:D
2013. márc. 15. 19:25
 7/8 Razer007 ***** válasza:
Nem muszály a játékokért fizetned, mert ha cjippeled a konzolod, a netről leszeded a játékot és kiirod. És Xbox 360 nál van Xbox Live és azthiszem hogy wifi segítségével lehet multizni.De az utóbbiba nem vagyok biztos.
2013. márc. 16. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudom jól, van rendesen kiadás, és sajnos sok esetben ennek köszönhetően nincs lehetőség félre rakni. Azonban ha egy "átlagos" mondhatjuk úgyis, szerencsés embert veszünk például (akinek hónap végén nem 0, és nem -20.000 Ft- "nyomja" a pénztárcáját), az a rendszeres megtakarításával, képes összegyűjteni a kellő pénzt.
2013. márc. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!