Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mondtok egy jó gamer egeret?

Mondtok egy jó gamer egeret?

Figyelt kérdés
nagyon sokat kattintanék vele, max 10 ezret ölnék bele. A mostani egerem nagyon hamar tönkrement (3 hónap). Valószínüleg azért mert azt a pár ezres egeret nem arra tervezték, hogy 1000t kattinstsak vele.

2013. márc. 15. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
2013. márc. 15. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem a4tech x7-es egerem van, brutál jó számomra, mind az fps játékoknál, mind egyszerű használtra. 5-6 ezer körül van, és tényleg nagyon jó(3000 dpi-s). Csak ajánlani tudom
2013. márc. 15. 14:45
 3/9 A kérdező kommentje:
ha tönkremegy (nem kattint, mint a mostani) akkor azt kicserélik, vagy a garancia erre nem hat?
2013. márc. 15. 14:46
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Mért akkor mire van garancia?:)

és milyem okal dobnák visza?

túl erösen nyomkodtad:P

"nem rendeltetés szerü használat" :p

szóval eröszakosan gariztatni kel

és csak ha minden kötél szakadt utána kel lemondani róla...

g400 +1

de igazából szerintem mindegy csak jó legyen

valami forumon biztos felsorolnak most újonan kapható "olcsó" és jó egereket

hisz elönye hátránya mindenek lehet így egy jó egérnek is...

2013. márc. 15. 15:00
 5/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Prohardveren az egér válsztos topikban a listában szereplökböl én 1-2 t ha találtam webboltkoban szóval így nehéz azok alapján válsztani ha újonan nincsenek már/most :D

viszont friss hozászolásokban biztos vanak

de persze ha tetszik és megfelel #2 +1

2013. márc. 15. 15:03
 6/9 A kérdező kommentje:
és a G300ról mi a véleményetek tetszik a sok gomb, és használnám játékokhoz. Egyébként szerintem visszadobnák simán hogy többször kattintottam vele mint 1millió.
2013. márc. 15. 15:03
 7/9 A kérdező kommentje:
a G300ra még 10millió kattintást írnak ami még 1+ nekem
2013. márc. 15. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak a g400 az optikai, míg az x7 amit írtam(#2 vagyok) az lézeres, ami FPS játékoknál igen csak előny.. nekem van mindkettő, optikai is és lézeres is, de hadd ne kelljen mondanom, hogy mennyivel jobb ez.
2013. márc. 15. 15:52
 9/9 A kérdező kommentje:
nem FPS játékokkal játszom, inkább stratégia (Starcraft), minecraft, lol (ott jól jön a plusz gomb)
2013. márc. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!