Ebbe az alaplapba lehet még vidikártyát kapni? (infó lent)
Hi, van egy új monitorom de a mostani vidikártyám (ATI Raedon 9550) nem nagyon bírja az 1400-as felbontást lelassul minden azt szeretném tudni hogy lehet a még kapni az alaplapomba olyan vidikártyát ami kicsit dobna a gépen és illik is bele xD
Alaplap: Dell 02X378 (valami 2004-es őskövületes szar)
de a mostani vidikártyám szerint megtudjátok mondani milyen a csatlakozása
Mivel az ATI Raedon 9550 agp-s ezért az ATI radeon 9800 at rakd bele az jó kártya még a cod 4 is elmegy rajta meg a cod 5 waw is.
Nekem is 9800 volt, de ha a tápod bírja, akkor a HD3450 is jó mert az elkészült AGP -be.
am a Fraps felvételek proci vagy vidikártya függőek? csak emrt procim is elég gyenge :S ( Intel pentium 4)
ebbe az alaplapba tudnál/tudnátok jobb procit?
Nekem is p4 1.7ghz de már tönkrement XD
Nem nagyon FRAPS oztam vele de arr aemlékszem hogy kb 10fps el vitte a fraps videózást.
nekem 0-2 fps-sel megy a fraps xD
am wowhoz kéne olyan konfig amivel futna 60 fps-sel nem pedig 10-20-szal..bg-n 7-tel xD vagy kevesebb
Sapphire radeon Hd 3850!
Nekem ilyen van!Sokan nem hiszik el mire is képes!
Sajnos nincs pénzem új gépre és ezért én is szeretnék egy olyan lapot+procit agp foglalattal ami a legyorsabb,hogy kitudjam rendesen használni a kártyát!Csak jó lenne tudni melyik is az az alaplap+proci párosítás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!