Mondanátok pár szót erről a számítógépről?
Alaplap ASROCK FM2A55M-VG3 1 db 13.453 Ft
Processzor AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 BOX 1 db 19.012 Ft
Memória KINGMAX 4GB DDR3 1600MHz 2(KETTŐ) db 15.748 Ft
Merevlemez TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050 1 db 13.579 Ft
Optikai egység SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM 1 db 4.521 Ft
Ház M-TECH FM12A BLUE 1 db 5.036 Ft
Táp AKYGA AK-B1-400E 400W
kéne bele egy videókari...
ahogy elnéztem eléggé spóroltál a dolgokkal, jó árban vagy, ha szeretnél rendesen játszani akkor ati radeon hd 7770 szerintem még passzolna is ebben a konfigurációba, bár ez lenne a legdrágább mulatság, ez az egyik legfontosabb része a gépnek - persze ha játékra (is) akarod használni.
"AKYGA AK-B1-400E 400W"
Csere valami normális tápra.
Kérdező a lapon csak a kivezetések vannak, az IGP a különböző APU egységekben található(A széria), de az Athlonokban nincsen.
Én a tápról mondanék egy szót: SZAR
Cseréld le minél előbb egy minőségi darabra(FSP,Corsair stb..)
"Szerintem a tápegységet cseréld le minnél nagyobbra...450-500W os alatt ne rakj bele"
Inkább minőségire cserélje. Amúgy is 450/500? Névleges teljesítmény, magába sokat nem mond...
Nem, nincs, ezért írtuk, hogy kell bele vga. Az FM1 és FM2 foglalatos alaplapokba APU egységek rakhatók, azaz a CPU és a GPU közös lapkán van és heterogén programozható egységet alkotnak. Ez az APU vagyis CPU+GPU van a központi egységben (nem az alaplapon). Az X4 750K csak CPU (valószínűleg a GPU rész le van tiltva), így ez nem minősül APU-nak, azaz kell hozzá diszkrét videokártya!
APU egységnek azok számítanak, amiknek a modell nevükben van A betű, például A10-5800K vagy A8-5600K.
:)
"Válaszolók: Az alaplapban van integrált videókártya. :)"
Azért örülök, hogy elolvastad és felfogtad amit először írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!