Intel Core i3-3220, Dual,3,3GHz -- Processzorról vélemények? Új játékokra megfelelő?
Csak azt tudnám minek húzom az időmet ilyen emberekkel.
Játékra úgy építünk gépet, hogy választunk egy nekünk megfelelő árú és erősségű VGA-t, és a CPU-t a VGA-hoz passzítjuk, nem lóg a levegőben magában.
Ebből szokott az kisülni hogy szar gép jó drágán, de nekem tök mindegy, nem én fizetem.
Kérdező én nem értem miért te vagy felháborodva.
Jót akarunk.
Csak újabban itt szokás lett az,hogy valaki kinéz egy procit,és aköré épít játékos gépet.
Elég rossz elv.
De akkor a kérdésedre tisztán:
Középkategóriás kártyák mellé megfelelő,DE,talán annyira nem éri meg mint egy FX6300 vagy egy 750K(bár ez jó 10-12 ezerrel olcsóbb is).
Marhára semmit nem tudsz a szintemről, azt sem tudod ki vagyok. Ha viszont te ide jössz egy ilyen kérdéssel, én már sokat sejtek a te szintedről...
Na mindegy, ilyeneken segítsen a rák.
Jó akkor hosszadalmasan,de leegyszerűsítem:
CFG:
Lap: GB H61-M S1 (LGA 1155)
Proc: i3-3220
Ram: 8 GB DDR3
Integrált Intel VGA,erről több infot nem tudok.
Van egy régi HD 4350-em
Akkor itt van pl. ezzel a konfiggal mai játékok élvezhetők lennének?
Nem.
De nem a proci miatt.
Lehet mellette i7-3770 is,akkor sem lesz jobb semmivel.
Oda egy jobb kártya kell.
Nem, mert a régi VGA-d és az integrált is gyenge hozzá.
Talán a kisebb gépigényűek elmennének ha visszahúzod a grafikát, de úgy sem mind.
Ha ezt így játékra vennéd, akkor kéne bele egy jó VGA is, attól függ persze hogy mennyid lenne rá.
Vagy átgondolni az egészet, és pl kisebb procival, kevesebb RAM-mal hátha bele lehet szorítani egy jobb VGA-t is.
Lényeg hogy játékra a VGA lenne a legfontosabb hogy jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!