Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért tűnt el Wacom Bamboo-m...

Miért tűnt el Wacom Bamboo-m nyomásérzékenysége?

Figyelt kérdés

A történet: miután megvettem, tökéletesen működött, ami a nyomásérzékenységet illeti. Tehát egy ecset méreten belül ha kevésbé nyomtam rá, tudtam hajszálvékony vonalat húzni, ha pedig erőteljesen húztam, vastagot is. Most ez valami miatt nincs. Teljesen folytonos vonalat húz, nyomhatom bárhogy, ráadásul amivel korábban hajszálvékony vonalat húztam, azt a nyomást már nem is érzékeli.

Mitől van ez, és főképp: hogyan tudom visszacsinálni? Megpróbáltam már a saját menüjében, a Photoshop eszközöknél is, mindent. És semmi.

Volt már valakinek hasonló? Segítséég :D

2013. márc. 13. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Indítsd újra a gépet, általában megoldja.

Ha mégsem, akkor telepítsd újra a drivert.

2013. márc. 14. 11:38
 2/3 anonim válasza:
Megoldódott? Ha nem, keresd meg a www.grasshopper.hu-t, ők nemcsak értékesítik a Wacom termékeket, de ingyenes technikai segítségnyújtást is adnak rá. Lehet, hogy elromlott a tollad, de az is lehet, hogy csak driverprobléma.
2013. ápr. 7. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha Windows 7-ed van, és frissíted, sajna összekuszálhatja a drivereket. Szerintem veled is ez törtnt
2013. ápr. 21. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!