Sapphire Readon HD7770 télleg olyan rossz mint amilyennek én hallottam, vagy mégis megéri azt a 30 ezret? Létszíves mondjatok érveket, hogy mért jó vagy épp mért nem jó! Köszöönöm!
Ha tényleg azt mondta, akkor én a helyedbe többet nem mennék abba a boltba.
Szánalmas, hogy milyen tájékozatlanok a boltosok, mikor ez az ő feladatuk volna, hogy a lehető legjobbat keressék neked a legjobb áron. Erre fel még az is, hogy ha szembesíted őket az igazsággal, akkor meg elkezdenek vagdalózni mindenféle hülyeséggel (nem egyszer tapasztaltam már).
Amúgy az AMD gyártja a legjobb és legerősebb (kivéve: GTX Titan, de annyiért vicc az egész) videokártyákat. Sokkal olcsóbbak, mint az nVidia kártyái és még jobban is teljesítenek a sokkal jövőképesebb, modernebb GCN architektúrának köszönhetően.
Egyrészt az Ati egyáltalán nem VOLT rossz márka, bár ő gondolom biztos jobban tudja. Amennyiben egy méltóságteljes HD7770-et Ati-nak mert nevezni, gondolom ő a legokosabb a számítástechnika körében azon a helyen.
128 bit kevés... Ja meg az 1 giga VRAM is kevés rajta akkor már. Vegyél inkább gt 630-cat 4 giga VRAM-mal, az is vicc az egész. Az nála gondolom jó kártya. Persze az AMD-nek is vannak papír kártyái, de ez egy középkategóriás GCN kártya.
Intel Core 2 Duo E7600 -al szerintetek,hogy menne?
Mellesleg én is minecraftozok+ 14 vagyok,tehát én is hülye gyerek vagyok?:DD
1: Elég gyatrán menne vele, ráadásul a tápcsere is lehet, hogy kellene hozzá.
2: Ha ilyeneket el is hiszel akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!