Vissza lehet még valahogy hozni a képeket?
Figyelt kérdés
Van egy micro SD kártya, néhány éves Kingston 2GB. Az a probléma, hogy a telefonba egy nap egyszer csak kijelezte, hogy nincs rajta fájl, mikor megakartuk nyitni az egyik videót. Kipróbáltuk másik telefonba, meg a gépen is, és azt írja, hogy nincs fájl rajta. Tele volt képekkel azelőtt. Pedig a képek nem lettek törölve (legalábbis szándékosan nem). Mit lehet vele csinálni? Ha a képek törölve lettek tényleg valahogy, akkor azt vissza lehet állítani valamilyen programmal?2013. márc. 13. 15:05
1/5 anonim válasza:
Külső író-olvasóba betéve egy data recovery programmal lehet próbálkozni. Ha valamit talál, azt a hdd-re mentsd!
Pl Recuva, de egy sereg ilyen program van.
2/5 anonim válasza:
több visszaállító progi is van ,egyik jobb mint a másik,
csak általában az általuk visszaállított képeket,meg sem lehet nézni,
3/5 A kérdező kommentje:
Letöltöttem egy ilyen visszaállító programot, a FreeUndelete-t, és rámentem ugyebár a kártyára, de azt írja, hogy nem töröltek róla fájlt. Azt olvastam a neten, hogyha rá lett töltve azóta valami a kártyára, akkor nem biztos, hogy visszahozza, de azóta sem lett semmi rátéve. Ilyenkor mi van?
2013. márc. 13. 17:58
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Semmi nem történt. Ez is azt jelzi, hogy nem töröltek róla fájlokat.
2013. márc. 13. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!