Ha túl hideg van nem indulhat a gép?
Figyelt kérdés
hello, az lenne a gondom hogy ha 20 fok alatt van a szoba , nem indul időben a gép... először azt hittem táp vagy alaplap hiba. de nem... megfigyeltem, ha 18-19 fok van, nem indul, ekkor kikapcsolom a ventiket ahol tudom és pár perc és bekapcsol. de ha nem kapcsolom ki, kb fél óra... ha 20 fok felett van a szoba, azonnal indul, ahogy kell, és ez mindig igy van.. 20 alatt sosem egyből, de 20 felett mindig azonnal. Alaplapom: AsRock N68-VS3 UCC e. lehet valami a biosban, mait át kell állítani? alapértelmezetten van, kivéve a RAM frekvenciája, és hogy a 3 magos CPU 4 ik magja oldva lett. Annyi hőmérsékleti beállítás van a bios ban, hogy inkább hagytam ahogy van. ötletek?2013. márc. 13. 10:32
1/2 anonim válasza:
Tápegység probléma. Először próbálj tápot cserélni - akár csak kölcsönbe is. Mert az alaplapon is vannak helyi tápok. Azok is sz@rakodhatnak. Ez a hiba jobb gépeken csak jóval alacsonyabb hőmérsékleten fordul elő - tipikusan 10°C alatt.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát itt min 17-18 van reggel, de megpróbálok szerezni 1 et.
2013. márc. 13. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!