Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha nagyobb tápegységet rakok...

Ha nagyobb tápegységet rakok a gépembe attól lehet baja?

Figyelt kérdés
Most egy 350W-os táp van benn és én ezt lecserélem egy 700W-osra akkor abból lehet baj?

2013. márc. 12. 21:59
1 2
 11/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Jó régi gép

árát nem irtál de újonan az emlitett hexa 400

vagy

Chieftec CTG 400W (vagy 450W csak azért mert árban kb. ugyan anyiba kerülnek és nem azért mintha kelene 450W)

elég hozá böven ezek 15ezer körül vannak

CTG halkabb lehet mint a Hexa remélhetöleg de Hexa val sem jársz rosszúl

ha nincs ennyid rá akor igazán csak használt táp jöhetne szóba...

viszont gépedet nemtudom mire és hogy használod de én ilyesmi gépeket mikor használtam még sok évvel ezelött is akor is kikészültem

szóval én megörülnék töle

de lehet valakinek ez elég

nem nem azért mert erömü kelene netezni

de azért a mai netes tartalom igényel egy kis géperöt

és azért elfogadható minimális és modern gép elkel még a legalapvetöbb dolgokra is

2magos core 2 duo alapú legalább és valami kicsit modernebb vga alacsony fogyasztással hd4xxx/5xxx, gt2xx/4xx féle

legolcsóbb HTPC s vga k is elegek mostanidtól azok is jobbak lenének kicsit

persze ez mind használtan

Amd terén Athlon x2 féle

persze nem mondom hogy cseréled le hisz tudom valkinek böven elég egy ilyen is vagy nem teheti meg hogy lecserélje...

2013. márc. 13. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!