I7 860, vagy I5 2300? Melyik a jobb teljesítményileg?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az i5 -ös újabb architektúrájú. Azonban arra lennék kíváncsi, hogy melyik az izmosabb?2013. márc. 12. 17:34
1/9 anonim válasza:
Kb. egy szinten vannak. Ezért én az i5-re szavaznék, ha most akarod venni a processzort.
2/9 anonim válasza:
Az i5 az erősebb, de nincs túl nagy különbség a kettő között teljesítményben.
3/9 anonim válasza:
i5-öt vedd.
LGA1156 már halott, fejleszteni sem tudnád.
1155-be még mehet i7, meg Ivy Bridge.
4/9 A kérdező kommentje:
FX 8320 lesz belőle :D
Porig alázza őket!
2013. márc. 12. 18:18
5/9 anonim válasza:
"FX 8320 lesz belőle :D
Porig alázza őket!"
Azért ez erősen alkalmazás függő, de porig alázás azért egyébként se jellemző, inkább fordítva szokott lenni.
7/9 A kérdező kommentje:
Nettóba be tudnám szerezni, de így is túl sokba jönne ki, én meg nem nagyon terveztem akkora összeget kiadni CPU-alaplapra, mikor ki sem használnám őket. :S
Alapozzak az FX-8320 -ra? 35k -ért megkaphatom újonnan garanciával, Asrock 970 extreme3 -al pedig 50k -ért együtt.
2013. márc. 12. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!