Miért nem ismeri fel újabban az USB eszközöket a gépem?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt vele probléma,most viszont semmit nem ismer fel,nem reagál rá semmit,nem jeleniti meg az uj meghajtókat. Volt már régebben ilyen,és jobb híján ujratelepitettem,most viszont el szeretném ezt kerülni. Van rá mód?mit cisnáljak? Ja és se az elől se a hátul lévő usb nem müködik2009. szept. 14. 15:39
1/2 anonim válasza:
Nem ismeri fel vagy csak nem kap betujelet az usb meghajto?
Halozatban dolgozol? Akkor szokott elofordulni ez ha van egy fel map-elt halozati meghajtod ami azt a betujelet foglalja el amit a windozer az usb-nek ki akar osztani.
A Lemezkezeloben adj az usb-nek egy fix (mondjuk Z:) betujelet es megoldodik a problema.
Remelem tudtam segiteni.
2/2 anonim válasza:
Az eszközkezelőben meg kellene nézni, hogy mikor rádugod az eszközt (írhattad volna miket próbáltál, legalábbis a címben általánosan írsz, mi jelenik meg. Persze jó lenne tudni milyen rendszered van, de feltételezem, hogy xp. Ilyenkor tapasztalatom szerint "unknown device" - ismeretlen eszközként, vagy hasonlóként megjelenik, de nem használható. Ha ez lenne nálad is, nekem a regisztrációs adatbázis ide eső részének a kitakarítása mindig segít - rá kell keresni arra a kifejezésre, amit az eszközkezelőben megjelenít. A regedit piszkálgatásával könnyen elvághatod a rendszered, szal nagyon odafigyelve csináld, esetleg piszkálás előtt mentsd az állapotát... Az eszköz ne legyen a gépre rákötve, és miután megcsináltad a takarítást, esetleg indítsd újra a gépet, persze ez nem biztos hogy fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!