Miért van az, hogy a monitoron nem a legjobb felbontásban jelenik meg?
Új pc vettem.Az eddigi 32 mb nvidia videokártyámmal semmi gond nem volt, nyugodtan vitte az 1440x900 felbontást. Az új Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller típusú 64mb videókártyám viszont nem hajlandó ezt a felbontást alkalmazni.
A gépen eredeti driverek vannak fent. Az eszközkezelő mindent rendben talál, nem ad kérdőjeleket.
Amikor a gépet átvettem ugyanezek a driverek voltak telepítve, de akkor néha azt vettem észre, hogy a megfelelő 1440x900 látom. Gondoltam, hogy egy újra telepítés megoldja a problémát. Azóta nem váltakozik a felbontás csak a rosszabb 1280x768 jelenik meg.
Op. rendszer: xp
Monitor: acer x193w
Video kartya: Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller
Mi lehet a probléma?
Lehet, hogy a videó kari nem kezeli csak a normál monitort, a szélesvásznasat nem?
De akkor, hogyan jelent meg ideig-óráig a jobb felbontás?
Előre is köszönöm a segítséget!
Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller
NEM támogatja a 1440x900 -as felbontást.
Vegyél egy használt GF8400-at vagy HD2400-at, és az tudni fogja.
Mennyíért vetted ezt az "új" pc-t? Mert ilyen öreg chipsettel az egész érhet max 10000-et ha valami márkás darab.
Annyiért vettem.
De akkor mégis miért jelent meg több alkalommal az 1440x900-as felbontás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!