Mi tesz egy processzort "jóvá"?
kezdjük ott: mi az az IDP?
1,Jobb az a proci amelyikben van idp annál amelyikben nincs?
2,a gyártástech-nél az az nm,ott minél nagyobb annál jobb?
3,20-25öt szánok procira,a 4 magos amd athlonok a jobbak vagy inkább egy 2 magos intel?
4,mire jó a cache? 4mb az elfogadható?
igp*
"beépített" videókártya, tehát nem feltétlenül kell külön venni, ha csak netezel. Ha nincs igp akkor kell venni külön.
1 Az szerintem is IGP akar lenni ami az AMD FM1 és FM2 processzoraiban található grafikus magot jelenti.
Ez általában felér egy olcsóbb PCI karival és olcsóbban jössz ki viszont a mai játékok felejtősek vele.
2 Minél kisebb annál kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik tehát minél kisebb annál jobb
3 Az attól is függ mire kell a proci
4 [link]
Az például függ attól hogy L2 vagy L3 az a 4MB
Amúgy szerintem nem mondható kevésnek
Egy procinál nem minden esetbe 2X gyorsabb egy 2 magos egy 4 magosnál,és nem biztos hogy egy 1,6GHzs proci dupla olyan jó mint egy 3,2GHzs stb... ez nagyon attól függ hogy neked mire kell
1. Ezt sajnos nem tudom.
2. Nem, minél kevesebb annál jobb.
3. Ez mindenkinek más. Vannak AMD és vannak Intel fanok. Azt hogy melyik a jobb azt nem lehet eldönteni. Személy szerint egy 4 magos AMD Phenom II X4 965-öt választanám. Ez egy nagyon jó ár/érték arányú processzor. [link]
4. Itt leírják mi az a cashe: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!