A ma kapható legkisebb AMD A4-es APU röhögve viszi az 1080P-t is, de még egy Brazos is.
2013. márc. 11. 16:52
2/12 anonim válasza:
Jól írja az első, ha leginkább netezésre, főként videók nézésére kellene a gép, akkor bőven jó választás egy APU. ( [link] Azok közül is a legolcsóbb (pl. A4-3300).
A videókártya, ha APU mellett döntesz, akkor lényegtelen, mivel az APU lényege, hogy CPU-VGA egyben.
2013. márc. 11. 16:56
3/12 anonim válasza:
Ahhoz hogy min 720 as hd filmet nézz 2 magos proci a min a videókártya itt nem játszik szerepet csak le vetíti neked.. Minek kéne hozzá 4 magos processzor há LOL.. -.-
2013. márc. 11. 17:00
4/12 anonim válasza:
"a videókártya itt nem játszik szerepet"
Vagy nem... DXVA-val a VGA viszi a vállán a munka nagy részét.
2013. márc. 11. 17:02
5/12 anonim válasza:
Úú a rövidítés be figyel DirectX Video Acceleration. Amúgy is a direct-x amiről beszéltél csak a megjelenítésről gondoskodik mind említettem Direct3D Előkészítés renderelés megjelenítés. Az egészet a processzor dolgozza fel majd rendereli továbbítja a vidikariba az is renderel mármint a megjelenésre. Ja és a direct-x az több részre osztódik az nem egy nagy dolog az csak a verzió szám mindig bővítik azért van direct-x 11 pl. Direct3D, DirectShow, DirectDraw, DirectInput, DirectPlay. 1.0
2013. márc. 11. 17:17
6/12 anonim válasza:
Jó sokat összerizsáztál, de a lényegen semmit nem változtat.
Amúgy ki írt olyat hogy 4 mag kellene hozzá? Szerintem senki, nemtom mit LOL-ozol itt.
Épp azt írtuk hogy egy kis A4-es APU vígan visz mindent, mivel az IGP-je kb az összes népszerű mai formátumot tudja hardveresen dekódolni.
2013. márc. 11. 17:22
7/12 anonim válasza:
Ezt csak példának hoztam ember. Amúgy is a direct-x nek még mindig alig van köze hozzá :D ennyi erővel 1 magos proci dx11 es vga 1080 p-s videó te most ezt írtad le. Fájdalmas vagy.
2013. márc. 11. 17:31
8/12 anonim válasza:
Te hülye vagy. Fogd már fel hogy DXVA-t támogató IGP/VGA-val még a ma kapható legkisebb CPU is viszi a HD filmeket.
Nem értem mit problémázol itt.
2013. márc. 11. 17:33
9/12 anonim válasza:
Te próbálkozz ól hogy driect-x nek köze van hozzá még mindig a proci a legnagyobb részt viszi :D ahhoz hogy 1080 ps videót tudj játszani egy magos procinak min 3 ghz felett kell lennie 2 magosnak meg 2 ghz felett HOGY JÖN IDE A DIRECT-x?? Az csak meg jeleníti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!