Xbox360-os kérdés? SÜRGŐS!
Van egy monitorom : LG M228WA-BZ
Ez 1680x1050 -es felbontásra képes, de sajna nincs rajta HDMI...Hogyan lehetne megcsinálni, hogy szépen menjen a kép???Esetleg a hozzá tartozó HD AV kábellel menni fog?Mert sokszor azt olvastam, hogy AV-kábellel nagyon ronda a kép...
+ Hol lehetne olcsón kapni (max 30k) X360 konzolt használtan ki flashel-ve?(esetleg jó lenne ha 2 kontroller lenne hozzá...)de ha 1 van az se rossz... :)
Remélem világos voltam... :)
Erre sem fogod tudni rákötni a 360-at mivel nem támogatja az optikai hangot. nincs rajta bemenet. csak drágább erősítők esetében van ilyen csatlakozó.
4. Én nem venném meg az általad linkelt 360-at mint a hirdetésben is láthatod 2006-os gyártású valószínűleg Zephyr lapos. kis idő múlva mehet a szemétbe hiába hűtésmoddolt.
Csak jasper fölött szabad 360-at vásárolni. a kérdezőnek pedig annyit irnék válaszul hogy ennyiből nem fogsz normális működőképes 360-at találni.
És így akkor szép lesz a kép?
És akkor minimum mennyiért lehetne jót venni?
Esetleg még ez de érdemes utánnanézni hogy az eladó valóban igazat ír-e és a gépben nem Falcon alaplap található. ha utánnanézel a Googleban akkor egyszerűen meg lehet állapítani hogy a konzol milyen alaplappal van szerelve.
És azon a felbontáson menni fog a premium kábellel?
Mert 1080p-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!