Ez a táp elbírja ezt a gépet?
Chieftec CTG500 500W
AMD Radeon 7850
intel core i5 3470
8gb ram
120gb ocz agility 3 ssd
gigabyte b75-d3v alaplap
más nincs csak monitor egér stb
és ezek mellé szeretnék 1 TB-s winchestert azért érdekelne hogy elbírja e?
Nem kell oda olyan bazi VGA mint a HD7870, mert ha inkább CPU-ból veszel olcsóbbat akkor azt jobban meg lehet bánni -> a grafikát azt még le tudod venni (fix h nem kell) viszont a játék CPU igényét nem...
A mai játékokat egy HD5570 elviszi. ( nem kell fikázni aki nem tapasztalatból beszél annak itt nincs szava)
Egy HD7770 jól elviszi.
A többi meg csak ráadás.
# 4
Csupa hülyeség amit írtál. Játékra egy FX6300 + HD7870 páros jobb mint egy i5 3470 + HD7850.
Az meg hogy egy 5570 elviszi a mai játékokat, a 7770 meg jól viszi, magyarázd már el mondjuk egy Crysis 3-nak...
Crysis 3-azi szoktam néha, maga a játék nem tetszik ()
Fingod nincsen róla h egy HD5570 milyen is. Mondtam hogy annak nincs ebben szava xD De ennyi erővel vegyen Celeron-t egy GTX 690-nel xDDDD
Vissza írhatsz, de nem fogom látni.
"Mondtam hogy annak nincs ebben szava xD "
Neked se nagyon kéne legyen...
elárulnád mért kell i5 a játékokhoz?
mért nem elég ha megfelelően beállítod egy FX-4 alapú proci is?
"megfelelően beállítod?" akár Ultra -t is bírja a proci...
intel terén pedig egy 2 magos Desktop Ivy/Sandy
netán akár ebből egy valóban 2 magos Celeron is elég lehet
Ultra itt már kétséges de biztos nem lowra kell venni a legtöbb játék legtöbb beálitását
vagyis celeron terén se mindegy hogy mire gondolsz
mert van 1 magos 1 szálas és 2 szálas is pl. az újabbakból is
de azért egy ilyen nem erőbajnok hiába új persze a régebbi akkoriban hasonló kategóriásokhoz képest erösebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!